Gevallestudie van die Namaqua Sands-projek : die impak van Namaqua op die fisiese, biotiese, sosiale en ekonomiese omgewing - Schilder, Melanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.