Grondverwante belastings in Suid-Afrika met spesifieke verwysing na die moontlike instelling van 'n landbougrondbelasting - Jacobs, A. E.(Antonie Egbert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.