Het die bybelwetenskaplike en die gewone bybelleser beide 'n rol in die interpretasie van die Bybel? - Du Raan, C. J. (Chris J.), 1969- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.