Histories op soek na die eenheid van eenheid en verskeidenheid : 'n ontdekkingsreis na Nikolas van Kues (1401-1464) - Coetzer, Gerhardus Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.