Intimiteit en huwelikstevredenheid by 'n groep afrikaanssprekende egpare - Malherbe, Hildegarde Louise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.