Inwaartse industrialisasie as beleidsopsie vir die hantering van verstedeliking in Suid-Afrika : die rol van die beplanner - Hartzenberg, Pieter Schalk Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.