Jona 2:3-10 : 'n samevatting van die teologiese boodskap van die boek Jona? - Van Schalkwyk, C. H. J.,1971- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.