Kapitaaloordragbelasting : 'n vergelykende studie van kapitaaloordragbelasting in 'n aantal lande ter evaluering van die Suid-Afrikaanse kapitaaloordragbelasting - Hamman, John Helm (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.