Konflikhantering in 'n polities gepolariseerde gemeentesituasie : die beginsels & praktyk van versoening - Botha, Andre,1955- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.