Laerskoolleerlinge se spontane metodes om probleme wat deling met 'n breuk vereis, op te los - Du Toit, Jacobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.