Mensvaardighede vir die verteenwoordigende rol van plaaslike owerheidsverteenwoordigers - Botha, Petrus Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.