Middelvlakbestuursontwikkeling in die Suid-Afrikaanse polisiediens - Stumke, J. J.(Johannes Joseph) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.