n Eksistensieel-fenomenologiese ondersoek na die ervaringe van die sterwende pasient - Esterhuyse, Caroline (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.