n Empiriese ondersoek na die moontlikheid van intellek-migrasie onder die 1987/88-matrikulante uit geselekteerde gebiede in Namibie - Hugo, M. L.(Melt Louw) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.