n Missionere perspektief op die toetrede tot dialoog met die Christen Lesbier? - Kotzé, Judith Johanna,1969- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.