n Ondersoek na die genetiese struktuur van die Clanwilliam geelvis (Barbus capensis) met behulp van die RAPD tegniek - McGregor, C. E.(Cecilia Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Op tb. is die 'c' van McGregor boskrif.