'n Psigologiese interpretasie van die boek Prediker met behulp van die beginsels van rasioneel emotiewe terapie - Bohmer, Anton Christoph,1970- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.