n Studie om die akkuraatheid van betasting in die diagnosering van Scheuermann se siekte te bepaal - Crous, Lynette C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Fis.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.