Omgewingsverkenning vir natuurbewaring in die provinsie Wes-Kaap : 'n voorlopige scenario - Pretorius, Gert Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.