Onderwyserontwikkeling : moontlikhede vir indiensopvoeding van onderwysers as deel van die nuwe onderwysbedeling in Suid-Afrika - Groenewald, George Larry (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Stellenbosch University, 1995.