Pastorale versorging aan die bejaarde binne 'n gesinseenheid waar drie geslagte saamwoon - Truter, Fourie,1970- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.