Plastiekgrondkomberse en plantbedekkers vir intensiewe verbouing van groente - De Lange, Alwyn Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1995.