Poesie en musiek as sleutels tot die stimulering van dialoog met die Onafhanklike Afrika Kerke : 'n verkennende studie - Kotze, Hantie Petronella,1969- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.