Selfontsluiting en huwelikstevredenheid by egpare binne die Suid-Afrikaanse Nasionale Weermag - Le Roux, Jacques (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.