Sosio-kulturele toerisme-invloed : monitering in die Kaapse wynlande - Van Jaarsveld, Annelise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Stads-en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.