Tyd- en ruimtelike veranderinge in die chemiese samestelling van 'n wingerdgrond wat met soutryke water besproei word - Du Toit, Stephanus Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.