Verhoging van laerskoolleerlinge se vlak van bewustheid van die distributiewe eienskap in rekenkunde - Vermeulen, Cornelis Franz (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DEd)--Stellenbosch University, 1995.