Verskille in responspatrone tussen adolessente en hul ouers ten opsigte van waargenome gesinsklimaat - De Wet, Willemien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.