Visies op die geskiedenis in die postmodernistiese literatur, met verwysing na Etienne van Heerden se Casspirs en Campari's en Louis Ferron se Turkenvespers - Visagie, Andries Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.