Aktiwiteitskorridors as model vir stedelike groei - Heys, Clifford Rex (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.