Aspekte van onderwysvernuwing in 'n oorgangstydperk : die relevansie van die Namibiese ervaring vir Suid-Afrika - Oberholzer, A. D.(Andre Deon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.