Beleidsisteemanalise van behuising in geselekteerde Afrikastate - Meyer, Ivan H.(Ivan Henry),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universitieit van Stellenbosch, 1996.