Beplanningsaspekte van residensiele kwaliteit met spesifieke verwysing na die sosio-ekonomiese aspekte van Bellville-Suid - Isaacs, W. W.(Wayne Winston) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.