Diagnostiese kriteria vir die pastoraat aan die seksueel gemolesteerde kind - Lambrechts, I. S. W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.