Die aard en funksie van bestuurskomitees van Diakonale Dienste takke van die VGK in die Wes-Kaap - Carolus, Zenobia Enid (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.