Die begeleiding van geestelike leiers binne die Verenigende Gereformeerde Kerk, Rivoni Gemeente - Nicholson, Charles Fermor (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1996.