Die bepaling van isokinetiese veranderlikes van geselekteerde sportsoorte - Stander, Marthinus C.(Marthinus Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in MBK) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.