Die bydrae van natuur- en skeikunde-onderrig tot tegnologie-opvoeding in die junior sekondere skoolfase - De Villiers, Magdalena Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.