Die digter as lewensvertolker : die rypheidspoesie van Elisabeth Eybers in 'Respyt' en 'Nuweling' - Bezuidenhout, Susanna Margaretha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.