Die eenwording van die Ned. Geref. Gemeentes Brixton en Johannesburg-Wes : 'n beskrywende studie - Van Rooyen, Hendrik A. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1996.