Die evaluering van instaatstellingsopleiding in die Suid-Afrikaanse Vloot - Merts, Christiaan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.