Die herstrukturering van openbare gemeenskapsdienste in die Tygerberg stedelike omgewing, Kaapstad - Müller, J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.