Die identifisering van besproeide gebiede in 'n intensief bewerkte landbougebied in die Suidwes-Kaap m.b.v. satellietafstandwaarneming - Nel, I.(Iselle) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.