Die implikasies van landelik-stedelike interaksie vir plaaslike owerheidsbestuur in die Stellenbosch-distrik - Cedras, Lucinda Daleen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.