Die invloed van modernistiese veranderingsprosesse op die bedieningspraktyk van die plattelandse gemeente - Oosthuizen, Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.