Die invloed van 'n ondersteuningsverhouding op die disfunksionele individu se persoonlike aanpassing en gemeenskapsvaardighede - Ludwick, Judith J.(Judith Jacoba) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.