Die invloed van stikstofbemesting volgens reenval op groei, opbrengs en stikstofbenutting van lentekoring in die Swartland - Du Plessis, Charl Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.