Die konstruksie en evaluering van 'n mikrodisseksiebiblioteek vir mens chromosoom 14q32 - Van Brakel, M. G.(Magdalena Gloudina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.