Die ondersoek van hoe spoed watervlerke met vrye wateroppervlak invloed - Tweedie, Michael Andrew (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.