Die ondersteuning van die eggenote as determinant van die man se motivering, prestasie en produktiwiteit - Swanepoel, Frans Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.